Витаминно-минерални блокчета и меласа

ВИТАМИННО-МИНЕРАЛНИ БЛОКЧЕТА ЗА БЛИЗАНЕ

Блокчетата от серията “Булблок“ са Допълващи минерални фуражи, предназначени за всички видове и категории дребни, едри преживни животни и коне.         

Употребата им допринася за оптималното функциониране на организма като подобряват апетита, храносмилането, консумацията на вода и сухо вещество.

Хлорът (Cl) в състава им е необходим за синтеза на солна киселина и други вещества, отговорни за разграждането на мазнините, а заедно с Натрия (Na) поддържат електролитния баланс в организма, като така подпомагат охлаждането му по време на горещини.

Предоставят се на свободен достъп /на воля/ като един блок от 5 кг е достатъчен за 5-8 броя едри преживни животни или коне, за 20-25 броя овце или кози.

Булблок Ca +

Блокчето е с високо съдържание на макроелементите Натрий (Na), Калций (Ca) и Хлор (Cl). Тези елементи са от голямо значение за изграждането на скелета на тялото, а в съчетанието им с витамини и микро елементи, го правят изключително подходящо за лактиращи, растящи и бременни животни.

Булблок Vita +

Блокчето е с висока концентрация на витамини, в подходяща комбинация и съотношение, съчетани с макро и микро елементи. Консумацията му гарантира отличен здравен статус и висока репродуктивна способност. Подходящо е за високо продуктивни, разплодни и млади животни от всички възрастови групи.

Булблок Zn + E

Блокчето е с високо съдържание на елементите Натрий (Na), Калций (Ca), Фосфор (P), Магнезий (Mg), Цинк (Zn) и Селен (Se) в съчетание с витамин Е и провитамин А (бета-каротен). Съставът му гарантира висока плодовитост, превенция на заболявания като уролитиаза, мастити, тимпанити и пасищни тетании.

Булблок Insect Stop

Блокчето е Допълващ минерален фураж, включващ в състава си специфични сензорни добавки и етерични масла, имащи отблъскващ насекомите /мухи, комари, бълхи и кърлежи/ ефект. Употребата му гарантира спокойствие на животните, предпазвайки ги от неприятното присъствие на насекоми, като така възпрепятства разпространението на опасни вирусни заболявания. Съдържанието на макро, микро елементи и витамини в състава му, значително подобряват имунния статус на организма.

  •  MINERAL Licking Block /МИНЕРАЛ БЛОК/
  •  MOLASSES Licking Block /МЕЛАСА БЛОК/
  • SELENIUM Licking Block /СЕЛЕН БЛОК/
  • ENER-G Licking Block /ЕНЕРГИЕН БЛОК/

ALFA-BLOCK RED /витаблок/

ALFA-BLOCK WHITE /калциблок/

VET-BLOCK /антипаразитно – вътрешни паразити/

MOSQUITOS BLOCK/антиинсектно – външни паразити/

HOOF-BLOCK/пододерматит – проблем с копита/

FULL-BLOCK/за репродуктивен период – подобрява заплождането/

Меласа с премикс в кофи по 20кг.

our-blocks
bg_BGBulgarian