Микотоксин свързващи агенти

СОРБАТОКС

Сорбатокс е комплексен широкоспектърен микотоксин свързващ продукт, предназначен за използване в комбинирани фуражи за всички видове селскостопански животни. Съставът му включва естествени силикати (E567), изсушени и инактивирани клетки от дрожди. Продуктът не съдържа в състава си генетично модифицирани организми. Всеки един от компонентите в състава на продукта елиминира неблагоприятното действие на определен вид микотоксин. Продукта е с особено висок афинитет към афла и охратоксините в фуражите.

our-pigs

МУЛТИТОКС

Мултитокс е комплексен токсин байндер. Формулиран е да свързва отрицателни токсини като: Т2 токсини, деоксиниваленол, зеараленон, създадените от фунги като фузариум видовете, развиващи се още в прясната реколта. Чрез предотвратяването на вредите върху черния дробкато афлатоксикоза и чрез подпомагането за по-добра имунна система, МУЛТИТОКС помага на фермерите при поддържането на висока продуктивност при животните.

АФЛАТОКС +

Афлатокс + е изцяло природен, изключително мощен микотоксин свързващ продукт. В състава си съдържа смеси ма силикати, разрешени за употреба в ЕС при храненето на животни – Е567, Е559, Е558. Ползи от използването на продукта са: • Извежда афлатоксините, продуцирани от плесените от род Aspergillus (B1, B2, D1, G1, G2, M1) и лиминира по този начин афлатоксините в млякото. • Афлатокс + НЕ свързва витамините и другите хранителни вещества • Минимизира естрогенните ефекти на микотоксините, продуцирани от плесените от род Fusarium • Поддържа консумацията на фураж.

Направи запитване

bg_BGBulgarian